Gerelateerd nieuws

Temket isolatiematrassen

Speciaal voor de utiliteit ontwikkelde Temati onder de merknaam Temket een reeks universele isolatiematrassen, de Temket Universal Line. De universele maatvoering is afgestemd op meest voorkomende appendages en pompen die u in een ketelruimte vindt. Hierdoor is inmeten vooraf niet nodig en kunnen betreffende isolatiewerkzaamheden dezelfde dag afgerond worden.

Appendages isoleren met matrassen uit de Temket Universal Line is snel en efficiënt. U voorkomt namelijk de productietijden en kosten van maatwerkoplossingen. Door levering uit voorraad voldoet u direct aan de wettelijke eisen van de informatieplicht energiebesparing die voor vrijwel alle bedrijven gelden.

De klittenbandsluiting van de matrassen zorgt dat alle appendages en pompen eenvoudig toegankelijk blijven voor inspectie. U kunt Temket isolatiematrassen opnieuw gebruiken en reinigen waardoor ze een uiterst duurzame oplossing vormen.

Voor grotere utiliteitsgebouwen die bijvoorbeeld stoomketels gebruiken, leveren wij onze hoogwaardige maatwerkoplossingen uit de industrie. Stoomketels produceren namelijk temperaturen tot wel 200°C waardoor men andere isolatie-eisen stelt dan bij cv-ketels in verwarmings- en warmwaterinstallaties.

Onze universele matrassen bestelt u eenvoudig online op temket.com. Bij maatwerkoplossingen voeren wij het volledige traject uit, van inmeten en productie tot plaatsing. Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven