Gerelateerd nieuws

Thematische ochtenden op Solar Solutions International

Van 14 tot en met 16 maart vindt de gecombineerde vakbeurs Solar Solutions International / Duurzaam Verwarmd weer plaats in Expo Greater Amsterdam. Deze vakbeurs, die professionals laat kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van solar en duurzame HVAC-oplossingen, gaat de diepte in met drie spraakmakende congressen. In een ochtendvullend programma zullen experts ingaan op actuele thema’s, , zoals grootschalige zonprojecten, duurzame warmtetechnieken en het energiezuinig maken van vastgoed.

Naast waardevolle informatie beidt het congres ook volop mogelijkheid tot netwerken met gelijkgestemde professionals. Zowel tijdens de pauze als na afloop, wanneer het de bezoekers vrij is de vakbeurs Solar Solutions International / Duurzaam Verwarmd te bezoeken.

Congres Grootschalige Zonprojecten
Dinsdag 14 maart 10:00 – 13:00

Succesvol een grootschalig zonproject opzetten én beheren? Daar spelen een veelvoud van factoren een rol bij. Denk hierbij niet alleen aan financiële en technische factoren, maar ook aan de wat minder voor de hand liggende, als goodwill vanuit de omgeving. Tijdens het congres Grootschalige Zonprojecten worden alle belangrijke elementen in kaart gebracht en behandeld.

Masterclass Duurzame Warmtetechnieken
Woensdag 15 maart 10:00 – 13:00

Met gas verwarmen, dat willen we niet meer. Maar welke andere mogelijkheden zijn er? En wat zijn daar de randvoorwaarden voor? Ontdek dit en meer tijdens de Masterclass Duurzame Warmtetechnieken.

Congres Vastgoed Voordelig Verduurzamen
Donderdag 16 maart 10:00 – 13:00

Als het niet de eis voor minimaal Energielabel C is de boven het hoofd van menig kantorenpand hangt is, dan zijn het wel de torenhoge energierekeningen van tegenwoordig. Het enige antwoord hierop is verduurzamen, en laat er nou net een congres zijn dat hierover gaat…

Voor meer informatie, het gehele programma en om tickets te bestellen, ga naar www.solarsolutions.nl/congressen. Gratis tickets bestellen? Gebruik de code BEDRIJFSGOED.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven