Gerelateerd nieuws

THUISLINK: Een nieuwe naam in de Brandveiligheid

Met de oprichting van de divisie ‘THUISLINK’ zet Weckx een belangrijke stap om antwoord te kunnen geven op de snelle ontwikkelingen van de markt voor brandpreventie en veiligheid. THUISLINK staat voor een nieuwe benadering, gericht op merkonafhankelijke oplossingen, waardoor klanten producten en diensten kunnen verkennen die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften.

De sterke partnerschappen met vooraanstaande bedrijven zoals FireAngel, dormakaba, Hekatron en Fireblitz versterken niet alleen de betrouwbaarheid en expertise van THUISLINK, maar biedt klanten ook toegang tot hoogwaardige producten.

THUISLINK onderscheidt zich door te focussen op het ontwikkelen van oplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van nieuwe regelgevingen, zoals zelfsluitende deuren, zorgplicht en monitoring. Hiermee toont THUISLINK haar betrokkenheid bij het bieden van compliance-oplossingen aan haar klanten.

Bovendien biedt THUISLINK een waardevolle toevoeging met installatie- en beheerdiensten op afstand. Door data te delen en gezamenlijk te analyseren kunnen klanten hun systemen eenvoudig monitoren en onderhouden, wat resulteert in een geoptimaliseerde Total Cost of Ownership en een hoger niveau van veiligheid en gemoedsrust.

Met de lancering van THUISLINK markeren we een nieuw tijdperk, waarin innovatie, expertise en klantgerichtheid samenkomen om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de markt. www.thuislink.com/www.weckx.nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven