Gerelateerd nieuws

TVVL kondigt het gloednieuwe Nationaal Congres Gebouwtechniek en Mens aan

TVVL, vereniging voor installatietechniek en gebouwgebonden installaties, is verheugd de lancering aan te kondigen van het gloednieuwe TVVL Nationaal Congres Gebouwtechniek en Mens. Het congres vindt plaats op dinsdagmiddag 19 september 2023 en belicht dit jaar het thema “Robuustheid van gebouwen”.

De expertgroepen Klimaattechniek en Gebouwautomatisering, bestaande uit betrokken leden van TVVL, slaan de handen ineen om een gloednieuw congres te organiseren dat ingaat op de steeds hogere eisen die aan gebouwen worden gesteld. Toekomstbestendige gebouwen moeten energiezuinig, gifvrij en circulair zijn en bestand zijn tegen de steeds extremere weersomstandigheden die het gevolg zijn van klimaatverandering. Dit alles zonder concessies te doen aan het comfort van de gebruikers.

Waarom dit nieuwe congres?

De oplossing voor deze uitdagingen ligt in technologische vooruitgang: automatisering, datatechnologie, analyse en kunstmatige intelligentie. Wat betekent dit voor ontwerpers, installateurs en bovenal de eigenaren en gebruikers van deze gebouwen? Deze vraagstukken overstijgen disciplines en specialismes binnen de installatietechniek. Daarom hebben de expertgroepen Klimaattechniek en Gebouwautomatisering hun krachten gebundeld en is dit nieuwe congres tot stand gekomen.

Het programma

Van 12.00 uur tot 18.00 zullen bezoekers kunnen deelnemen aan diverse plenaire en parallelle sessies die verschillende aspecten van gebouwtechniek en hun invloed op de gebouwgebruiker belichten. Met onderwerpen die variƫren van GACS tot circulariteit en embedded CO2 belooft de programmering waardevol te zijn voor een breed publiek. Enkele sprekers die zullen presenteren, zijn Bram van der Smagt, Wilfred van der Plas, Jos Ruijter, Kevin de Bont, Dennis Verschoor, Shalika Walker, Ruben Zonnevijlle en Bert Elkhuizen.

Het congres vindt plaats in Antropia Cultuur- en Congrescentrum te Driebergen-Rijsenburg.

Mis deze primeur niet, en meld u aan voor het TVVL Nationaal Congres Gebouwtechniek en Mens via de website van TVVL: https://tvvl.nl/evenement/tvvl-nationaal-congres-gebouw-techniek-en-mens/

Over TVVL

TVVL is het Platform voor mens en techniek, opgericht in 1959 en telt inmiddels ruim 1000 persoonlijke leden en 500 bedrijfsleden. TVVL is een belangrijke gespreks- en kennispartner in de technologiesector. We helpen met oplossingen voor de technische uitdagingen van de toekomst. Bij TVVL vind en deel je kennis. Bijvoorbeeld in cursussen, workshops en trainingen, via de online kennisbank en TVVL Magazine. Daarnaast organiseert TVVL toonaangevende en inspirerende evenementen door heel Nederland. TVVL expertgroepen en communities zijn actief op diverse vakgebieden zoals elektrotechniek, klimaattechniek, sanitaire technieken en gebouwbeheer. Kijk voor meer informatie over TVVL en haar Kennispartners op: www.tvvl.nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven