Gerelateerd nieuws

Uniek als briljant douchevloeren gieten op afschot i.p.v. traditioneel smeren!!

Een stuk gereedschap om afschotvloeren te creëren eenvoudig als briljante oplossing om afschotvloeren te gieten i.p.v. traditioneel te smeren en zonder er al te geheimzinnig over te doen!

Afbouw-Centrum.nl heeft een afschotsysteem ontwikkeld om afschotvloeren te gieten?

Door gebruik te maken van onze gepatenteerde afschotmal i.c.m. met een vloeibaar cementgebonden mortel en hierbij horende afvoerput, die speciaal is ontwikkeld door Aquaberg, kunnen wij de perfecte en 100% waterdichte afschotvloer garanderen.

Zo op het oog lijkt het wellicht erg eenvoudig, maar wij weten goed, hoeveel tijd een vloerenlegger kwijt is met het maken van een vloer op afschot en hierbij nog niet gesproken over het fysieke deel van het vak de hele dag op de knieën werken is zwaar en belastend.

Door het gebruik van onze afschotmal bespaar je niet alleen tijd, maar ook kosten en een hoop overlast bij je renovatieklus doordat niet de gehele bestaande vloer gesloopt hoeft te worden.

Het systeem maakt het mogelijk om dunne afschotvloeren te maken.

Hier komt nog eens bij dat de mal herbruikbaar is. Bij grotere nieuwbouw-of renovatieprojecten kan er snel doorgepakt worden. Waardoor kostbare niet verloren gaat.

Kortom de perfecte en 100% waterdichte afschotvloer voor sanitaire ruimtes die iedereen zelf kan maken!

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven