Gerelateerd nieuws

VDK Safety & Security: dé partner voor beveiligingstechniek en maatwerk

VDK Safety & Security levert beveiligingstechniek vanuit dertien specialistische bedrijven. Zo bundelen zij de krachten van regionale betrokkenheid met landelijke dekking. Daar horen een persoonlijke aanpak, korte lijnen en maatwerk bij.

VDK Safety & Security is onderdeel van de VDK Groep, een landelijk werkend technisch dienstverlener die totaaloplossingen verzorgt voor een veilige woon- en werkomgeving inclusief onderhoudsplan. Daarbij realiseren zij het complete traject; van ontwerp en uitvoering tot en met service en onderhoud. Zij zijn gespecialiseerd in inbraaksignaleringssystemen, cameraobservatiesystemen, security- en videomanagementsystemen, toegangscontrole, bouwkundige beveiligingen en brand- en ontruimingsinstallaties. Daarnaast bieden zij slimme (mobiele) cameraobservatiesystemen voor bouwplaats beveiliging. 

Bij de VDK Groep werken bijna 5.000 werknemers, verdeeld over meer dan 95 bedrijven. Elk bedrijf is gespecialiseerd in een vorm van installatietechniek. Oprichter van de VDK Groep is Frans van der Kolk. Zijn filosofie rondom een goede werksfeer, ondernemerschap en maatschappelijke betrokkenheid loopt als een rode draad door het bedrijf. Daarbij staat de klant centraal, opereren de bedrijven binnen de groep zelfstandig en zijn alle specialismen van installatietechniek aanwezig. Een totaalconcept, waarbij de klant één aanspreekpunt heeft en alle werkzaamheden door eigen mensen worden gerealiseerd.

www.vdkgroep.com

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven