Gerelateerd nieuws

Veelzijdigheid in brandveiligheid

Op 1 juli 2022 is de ‘rookmelderplicht’ ingegaan, wie dacht dat het daarna klaar zou zijn met rookmelders zit ernaast. Zo is er steeds meer te doen rondom het aansturen van vrijloopdeurdrangers door rookmelders. Om ultiem installatie gemak te bieden ontwikkelde Quality Creations een Quick Connect Box. Deze is voorzien van een gestabiliseerde 24V voeding én een draadloos FireAngel relais. Alle bekabeling is in deze unit al aangebracht, de verbinding met de rookmelder is draadloos. Minimale montage dus en daarmee de ideale oplossing bij renovatie projecten. De voeding van de Quick Connect Box is groot genoeg om tot wel 6 vrijloopdeurdrangers op één box te kunnen worden aansluiten wat een aanzienlijke besparing geeft ten opzichte van andere gangbare oplossingen.

Direct vanaf de melder naar de vrijloopdeurdranger? Dit is mogelijk met de intelligente meldervoet die onder een 230V melder past. Er zijn drie verschillende intelligente meldervoeten beschikbaar, een FireAngel, een Firex en een Ei Electronics variant. Daarnaast tonen we mooie oplossingen voor bijvoorbeeld migrantenhuisvesting en kamergewijze verhuur.

Op stand J.05 vertellen wij u er graag meer over. Daar vindt u ook onze FireAngel, X-Sense en Cavius producten.

We adviseren u graag wat in uw situatie de beste oplossing is. Neem contact op via info@qualitycreations.nl of 015 369 3965

Meer informatie op www.qualitycreations.nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven