Gerelateerd nieuws

EuroParcs verhuist naar Amersfoort

EuroParcs Group verhuist naar een nieuw hoofdkantoor in Amersfoort. De internationale ontwikkelaar en beheerder van vakantieparken heeft een overeenkomst getekend voor de huur van het voormalige kantoorgebouw van VolkerWessels aan Podium 9 in Amersfoort Vathorst. De verhuizing stelt EuroParcs in staat invulling te geven aan hun internationale groei- en duurzaamheidsambities. 

CEO EuroParcs Group Wouter Vos: “De keuze om Apeldoorn te verlaten was voor EuroParcs niet eenvoudig. Sinds de oprichting van het bedrijf zijn we in Apeldoorn gevestigd geweest. Toch hebben wij deze stap vol overtuiging gemaakt. Het nieuwe pand is toekomstbestendig, duurzaam, goed bereikbaar met het OV en de auto.”

Kantoorgebouw ‘Podium 9’ is gelegen op een strategische en centrale ligging langs de A28 en op loopafstand van NS-station Amersfoort Vathorst. Het gebouw beschikt over ca. 4.800 m2 verhuurbaar vloeroppervlak, verdeeld over zes verdiepingen, met 196 parkeerplaatsen. Het pand is volledig duurzaam ontwikkeld en beschikt over een energielabel A+.

EuroParcs is nu nog gevestigd in Apeldoorn en zal voor het einde van het jaar intrek nemen in het gebouw. EuroParcs werd integraal op strategisch, technisch en commercieel gebied door CBRE geadviseerd. Verhuurder werd bijgestaan door Van Gool Elburg.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven