Gerelateerd nieuws

VideoGuard helpt u als installateur. U de handjes samen de kennis!

Beveiligingsprojecten worden almaar complexer en omvangrijker. VideoGuard helpt installateurs dergelijke uitdagingen te realiseren, door met de kennis van productfabrikanten hoogwaardige ondersteuning te bieden. Vlaggenschip is het geavanceerde en veelzijdige platform Security Center van de wereldwijd actieve Canadese fabrikant Genetec. Tijdens het FireSafety & Security Event wordt daar alles over verteld.

Voorheen bestonden beveiligingssystemen overwegend uit op zichzelf staande installaties. Tegenwoordig worden ze gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen binnen de ICT-sector, waarbij alarmsignalen leiden tot duidelijke informatie op het beeldscherm van degene die het incident moet bestrijden. Voor eindgebruikers is dat gebruiksvriendelijk, efficiënt en effectief, maar voor installateurs betekent deze trend een technische uitdaging van betekenis. 

Value added distributor

VideoGuard werkt voor elk project nauw samen met geselecteerde installatiebedrijven. Die zijn opdrachtnemer en VideoGuard ondersteunt hen als value added distributor met hoogwaardige en door de fabrikanten gecertificeerde kennis. Als basis dient het platform Security Center van Genetec, dat wereldwijd wordt gebruikt voor luchthavens, ziekenhuizen, musea, maar ook mkb-organisaties. Het biedt nagenoeg onbeperkte mogelijkheden voor cameratoezicht, toegangsbeheer, kentekenherkenning en intercom. Daarnaast levert VideoGuard benodigde randapparatuur van topmerken als Allied Telesis, Antaira, ASSA ABLOY, Bosch, Hanwa, Cidron, Dell, Eizo, Euklis, HID, Iiyama, iLOQ, i-PRO, Mercury, Salto, Slat, Vingtor Stentofon, STid, SuperMicr en Western Digital. 

www.videoguard.nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven