Gerelateerd nieuws

Wanneer de lente en de zomer in aantocht zijn, is het tijd om je voor te bereiden op warme, vochtige en zonnige omstandigheden

Daarom breiden we ons assortiment uit met het soort innovatieve Snickers Workwear werkkleding dat het gemakkelijker maakt om de klus te klaren. En dat betekent alles, van ventilerende tops, shorts en pirates in verschillende kleuren tot functionele collecties die de mensen die in onze kleding werken gewend zijn. En eisen.

Maar dat is niet alles wat Snickers Workwear dit seizoen doen. We breiden ook al onze collecties uit om tegemoet te komen aan het groeiende aantal vrouwen dat in de bouw- en constructiesector werkt. Voor de schilders die er zijn, voegen we een breed scala aan broeken en jassen in het wit toe. Dan breiden we ook onze selectie van kleding voor warm weer uit met High-Vis-functionaliteit. En tot slot lanceren we een duurzame, waterafstotende behandeling die de levensduur van onze waterbeschermende kleding verlengt.

Bij Snickers Workwear bereiden we ons voor op warmer weer door duurzame kleding te ontwikkelen voor veeleisende vakmensen overal ter wereld. In elk klimaat.

Dat is wat wij noemen

#InventingWorkwear

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven