Gerelateerd nieuws

Weet u aan wie u toegang verleent?

Als organisatie wilt u een veilige en beveiligde omgeving creëren. Natuurlijk voor de werknemers maar ook voor de bezoekers, gebruikers en omwonenden. Door de opkomst van de globalisering is het steeds moeilijker om te weten of de juiste personen zich binnen uw organisatie bevinden. U wilt namelijk géén slachtoffer worden van fraude of criminele activiteiten. Het schadebedrag van dergelijke acties kan grote gevolgen hebben voor uw organisatie. 

ORIBI ID-Solutions is een softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in het optimaliseren van processen waarbij de identiteitscontrole centraal staat. Door de inzet van de geavanceerde technologie (hard- en software) van ORIBI ID-Solutions, zorgt u ervoor dat de geverifieerde persoon snel toegang krijgt tot uw organisatie. Aanvullend is het mogelijk om diverse functionaliteiten, zoals controleren van certificaten, biometrische identificatie en het uitreiken van toegangspassen, te integreren binnen uw toegangsproces. Nadat het proces is voltooid zullen, indien gewenst, de rollen en rechten toegekend worden aan de betreffende persoon. Hierdoor zal het proces nóg sneller verlopen en zal de kans op fraude of menselijke fouten beperkt worden. 

Meer informatie? Neem contact op met de afdeling Sales door te mailen naar: sales@oribi.nl óf te bellen naar: +31 13 52 11 256. 

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven