Gerelateerd nieuws

Werken aan bijzonder unieke projecten voor vastgoed?

Als Rijksvastgoedtrainee ga je aan de slag met actuele maatschappelijke thema’s als duurzaamheid, energie en gebiedsontwikkeling. Je werkt aan de grootste vastgoedportefeuille van Nederland: van nieuwbouw tot verkoop, beheer en regie.

Of je nu kiest voor een plek met een meer technische achtergrond of gaat voor projectmanagement, advies, inkoop- en contractmanagement; vaststaat dat je twee jaar lang samen met andere trainees veel gaat leren én ervaren.

Het Rijksvastgoed Traineeship is gericht op jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling en leidt je op tot een breed georiënteerde young professional. Van projectleider tot contractmanager en van assetmanager tot omgevingsmanager of technische manager. Functies waarin je elke dag aan de grootste en unieke vastgoedportefeuille van Nederland werkt vanuit grote maatschappelijke thema’s als duurzaamheid, energie, klimaat en woningbouw.

Ben jij (bijna) afgestudeerd voor je wo-master óf hbo-bachelor en zoek je een traineeship dat in jou investeert, met vervolgens mooie instroomkansen? Meld je dan voor 31 oktober 12:00 uur aan voor het Rijksvastgoed Traineeship.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven