Gerelateerd nieuws

Wie wordt Binnen Bouw Expert 2022/2023?

In 2018 won de Kwakman Groep de eerste Binnen Bouw Expert Award (BBE Award) voor het meest vooruitstrevende bedrijf binnen de droge afbouw. Vanwege corona heeft een vervolg van de tweejaarlijkse BBE Award op zich laten wachten. Tijdens de Plafond- & Wanddag in november 2021 heeft de lancering van de BBE Award 2022/2023 plaatsgevonden. Bedrijven die mee willen dingen naar deze prestigieuze prijs kunnen zich vanaf nu aanmelden.

De BBE Award is een initiatief van de NOA hoofdsector Plafond- & Wandmontage en NVF en is bedoeld om uitzonderlijke goed presterende afbouwers te belonen en andere afbouwbedrijven te inspireren. Zowel leden als niet leden, die werkzaam zijn in de plafond- en wandmontagesector, kunnen zichzelf aanmelden of worden voorgedragen.

Verdien jij een Award?
Verdient jouw bedrijf het om zo’n award te krijgen? Doe dan mee en maak kans op het winnen van de BBE Award. Of ken je een plafond- en wandmontagebedrijf dat in aanmerking zou kunnen komen om Binnen Bouw Expert van het jaar 2022/2023 te worden? Je hoeft maar één ding te doen: Meld jouw bedrijf aan, of geef een ander bedrijf op via www.binnenbouwexpert.nl. Er wordt vervolgens persoonlijk contact met je opgenomen om jouw aanmelding te bespreken.

Jury
Een onafhankelijke jury onder voorzitterschap van Wilbert Leistra, hoofdredacteur Plafond en Wand info, beoordeelt de deelnemende bedrijven. Hierbij wordt gekeken naar onderstaande kenmerken én de motivatie waarom het bedrijf de BBE Award zou verdienen: 

  • De organisatie en/of organisatiestructuur;
  • De manier van presenteren als bedrijf, digitaal of in de dagelijkse contacten;
  • De serviceverlening of het serviceconcept.

Uit alle inzendingen wordt door de jury een eerste schifting gemaakt. Deze bedrijven worden uitgenodigd om hun inzending aan de jury te presenteren. Uit deze presentatie volgt een shotlist waarbij de genomineerden een videoreportage over hun bedrijf krijgen aangeboden. Deze video’s worden tijdens de uitreiking van de BBE Award op de Plafond- & Wanddag 2022 getoond.

Aanmelden BBE Award
Wil jij voor deze Award in aanmerking komen? Of ken jij een Plafond- & Wandmontagebedrijf dat voor deze Award in aanmerking komt? Aarzel niet en meld je eenvoudig aan op www.binnenbouwexpert.nl! De inschrijving is geopend tot 30 april a.s. Indien jouw bedrijf tot de genomineerden behoort, krijg jij eind mei/begin juni een uitnodiging om voor de jury te verschijnen.

De winnaar van de BBE Award 2022/2023 ontvangt een PR pakket ter waarde van € 3.000,- en mag zich tot 31-12-2023 het beste droge afbouwbedrijf van Nederland noemen.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven