Gerelateerd nieuws

Winlock is al meer dan 25 jaar actief in de productie van industriële brandwerende overheaddeuren en loopdeuren 

Brandwerendheid is de voornaamste maar niet de enige eigenschap. Elk Winlock-product Ei1 60, Ei1 120, Ei1 180 en Ei1 240 kan moeiteloos gecombineerd worden met een geluidsisolerende uitvoering tot 50 Db, een inbraakwerende uitvoering WK4, een rookdichte uitvoering, explosiewerende uitvoering en vloeistofbarrière-toepassingen en zij doet tevens ook dienst als functionele deur. Omdat elke sector andere vereisten stelt en elke klant specifieke noden heeft, worden alle producten op maat gemaakt.

Winlock produceert, levert, plaatst, onderhoudt, herstelt… Met andere woorden we bieden een totaalpakket aan waarbij accuraat wordt ingespeeld op de wensen van de klanten.. De productie gebeurt uitsluitend in België en we hebben onze eigen leverings -en plaatsingdienst waardoor we 24/7 tot uw dienst kunnen zijn voor een volledige ontzorging.

Zowel aannemers als eindgebruikers behoren tot onze klanten. Maatwerk en service zijn ons motto. Iedere situatie, zowel in nieuwbouw als in renovatie, wordt op een brandtechnisch correcte manier opgelost. Door onze klant- en oplossingsgerichte benadering zijn we in onze niche al jaren marktleider in België.

Meer informatie vind je op www.winlockfiredoors.nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven