Gerelateerd nieuws

Zonnepanelen op staldaken: brandveiligheid en risico’s

‘Zonnepanelen waaien van het dak’ kopte het Algemeen Dagblad eerder deze week. De zonnepanelen blijven de gemoederen flink bezighouden, want op 15 maart staat al weer het volgende risico op het programma: de brandveiligheid op staldaken.


LTO Nederland, het Verbond van Verzekeraars en Brandweer Nederland organiseren van 19.30 tot 20.45 uur het webinar Zonnepanelen: brandveiligheid en risico’s. Diverse deskundigen zullen tekst en uitleg geven over aanleg, onderhoud en risico’s van zonnepanelen op staldaken. Dat gebeurt live vanuit de nieuwsstudio in het ZLTO-kantoor in Den Bosch. Jij kan daarbij online aanwezig zijn, maar je kunt het webinar ook later terugkijken.

Goedkoop is duurkoop
Doel van het webinar is om met name agrariërs, andere ondernemers in de groene ruimte en particulieren met stallen goed na te laten denken over de aanschaf van zonnepanelen. Goedkoop is vaak duurkoop. Een deugdelijke aanleg en periodiek onderhoud zijn dan ook van groot belang. Net zoals het afsluiten van een verzekering verstandig is. Vraag dat maar na bij de mensen die in de afgelopen stormachtige week met afgewaaide zonnepanelen te maken hebben gehad.

Interesse? Meld je meteen aan!

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven